A Főkert a tavalyi év sikere után idén is meghirdette a virágágytervező pályázatát

A Főkert a tavalyi év sikere után idén is meghirdette a virágágytervező pályázatátA Főkert a tavalyi év sikere után idén is meghirdette a virágágytervező pályázatát
A pályázat célja, hogy felhívja a gyerekek és felnőttek figyelmét: a városi tér a lakosságé, a kikapcsolódásukat, rekreációjukat hivatott szolgálni.
A résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtervezzék az egyik budapesti virágágyat, melyet 2014 tavaszán a Főkert Nonprofit Zrt. munkatársai a pályázati helyszíneken megvalósítanak.

A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el.

A korosztályonkénti öt legjobb pályamű közül a nyertest a Főkert Facebook oldalán indított szavazás fogja eldönteni. Többéves hagyomány, hogy minden évben egy kiemelt fontosságú esemény, kulturális program, vagy épp a nemzetközi figyelem központjában lévő tudományos témához kapcsolódva készülnek a budapesti virágágyak kiültetési tervei.

Jövőre a „Család nemzetközi éve” lesz, ehhez kapcsolódva a virágágyak a családot, a családhoz fűződő érzéseket, élményeket fogják megjeleníteni. A pályázatok beérkezési határideje: 2013. szeptember 30.