Jogi nyilatkozat

Kérjük, az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert BVH Nonprofit Zrt. www.bvh.budapest.hu címen elérhető honlapjának vagy annak bármely és valamennyi oldalának (a továbbiakban: honlap) megnyitásával, a honlap bármely és valamennyi szolgáltatásának igénybevételével, illetve a honlapon feltüntetett e-mail címek elérésével az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 A BVH Nonprofit Zrt. a weboldalán megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A BVH Nonprofit Zrt. weboldalán közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a BVH Nonprofit Zrt. jogosult. A honlap információi a BVH Nonprofit Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

A BVH Nonprofit Zrt. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon a BVH Nonprofit Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a BVH Nonprofit Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a weboldalon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A BVH Nonprofit Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a BVH Nonprofit Zrt. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A BVH Nonprofit Zrt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.