A SZÉCHENYI FÜRDŐ ÉS AZ INTERSPUTNIK BEMUTATJA SZECSKA 2012

A SZÉCHENYI FÜRDŐ ÉS AZ INTERSPUTNIK BEMUTATJA SZECSKA 2012A SZÉCHENYI FÜRDŐ ÉS AZ INTERSPUTNIK BEMUTATJA SZECSKA 2012

2012. június 30-tól augusztus 25-ig folytatódik a 2011-ben indult Szecska sorozat a Széchenyi Fürdőben. A különleges rendezvény garantáltan új színt hoz a budapesti éjszakába!

Ahogy a neve is sugallja, az idén is a Széchenyi Fürdőben kerül megrendezésre a Szecska névre keresztelt programsorozat. Az egyedi élményt nyújtó partysorozat számos elemet ötvöz. A legfontosabb az éjszakai fürdőzés, melyhez élő zene és lenyűgöző fénytechnika társul. A különleges, semmihez sem hasonlítható élményt két hónapon át élvezhetik a fürdővendégek.

A tavaly alkalmi jelleggel megtartott Szecska idén nyáron heti rendszerességgel tér vissza és a bulizni vágyók minden szombat éjjel kedvezményes áron élvezhetik az egyedülálló party élményt.

A Szecskával a szervezők a XXI. század fürdőkultúráját kívánják megteremteni. A rendezvény színvonaláról a Cinetrip rendezvények szervezői gondoskodnak. A zenéért a budapesti zenei élet legkiválóbb DJ-i felelnek, minden alkalommal más-más zenei stílust képviselve. Érdemes figyelni az aktuális fellépőket a hivatalos oldalakon.

Az esemény mindenkinek szól kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül. A Szecska garantáltan feledhetetlen élményt nyújt minden korosztály számára, nem beszélve az interkulturális élményekről, hiszen sokan érkeznek külföldről kimondottan a Szecska miatt.

Öltözet: vízálló, hűvösebb nyári éjszakán érdemes melegebb ruhát is hozni.

És a régi jó tanács: a törülközőt ne felejtsék otthon!

Főszervezők

Az esemény főszervezői a Széchenyi Fürdő és az Intersputnik.

Általános információk

Felnőtt belépő: 2.900 Ft

Felnőtt páros belépőjegy: 4.900 Ft (LIMITÁLT! Csak elővételben vásárolható meg a Hütte Caféban (Szabadság tér, http://huttebudapest.com)

Bővebb információ a http://szecska.hu oldalon, illetve a hivatalos Facebook oldalon (http://www.facebook.com/SzecskaSzecska) található.