Átadták az 5000. Zsigmondy Klubkártyát

Átadták az 5000. Zsigmondy KlubkártyátÁtadták az 5000. Zsigmondy Klubkártyát

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2013 januárjában új kedvezménykártyát vezetett be Zsigmondy Klubkártya néven. A klubkártya megváltásával a klubtagok 50% kedvezménnyel válthatnak 3 órás fürdőbelépőt Budapest két legismertebb gyógyfürdőjébe, a Széchenyi és a Szent Gellért Fürdőbe, amelyet a T-online németországi oldalán a napokban megjelent cikkben a 10 leglátványosabb kültéri uszoda közé választottak. 2013. augusztus 6-án került sor az 5000. kártya átadására.

Egy 2012 szeptemberében végzett vizsgálat egyértelműen rámutatott arra, hogy világszerte ismert fürdőinket elsősorban külföldi vendégek keresik fel, kiszorítva ezzel a hazai lakosságot, melynek oka egyértelműen a magas árral magyarázható. Ennek kiküszöbölésére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. létrehozta a Zsigmondy Klubkártyát 2013 januárjától. A klubkártya megváltásával a klubtagok 50% kedvezménnyel válthatnak 3 órás fürdőbelépőt Budapest két legismertebb gyógyfürdőjébe, a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe.

2013. augusztus 6-án került sor az 5000. kártya átadására. Dr. Barabás Csabáné XI. kerületi lakos szívesen vette a kezdeményezést, hiszen így még több alkalommal keresheti fel a két közkedvelt fürdőt. A jubileumi kártya átadásakor a kedves vendéget egy ajándék-csomaggal is meglepték.

A kártya bevezetése beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hozzájárulva a magyar, elsősorban budapesti lakosság egészséges életmódjához, a magyar fürdőkultúra népszerűsítéséhez az idén 100. születésnapját ünneplő Széchenyi Fürdőben és a 2013 januárja óta koedukált Gellért Fürdőben, amelyet a T-online németországi oldalán a napokban megjelent cikkben a 10 leglátványosabb kültéri uszoda közé választottak. A cikk az alábbi oldalon tekinthető meg: http://www.t-online.de/reisen/reiseziele/id_64819364/die-10-spektakulaersten-oeffentlichen-schwimmbaeder.html.