Divatbemutató a Gellért Fürdőben

Divatbemutató a Gellért FürdőbenDivatbemutató a Gellért Fürdőben

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével pályázatot írt ki, melynek célja az 1940-es, 1950-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével 2013. május 1-én pályázatot írt ki Gellért, a divat strandja! 2013 címmel. A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció megtervezése volt az 1940-es, 1950-es évek vonalvezetése
, alapanyagai
, színvilága felhasználásával szabad átiratban, a mai, kortárs divatba történő újraértelmezéssel. A pályázat célja a 1940-es, 1950-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

A pályázati anyagokból a szakmai előzsűri 2013. július 5-én 20 tervező pályázati anyagát, azaz 60 öltözetet választott ki. A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoznak be. A fashion show különlegessége, hogy a kifutó a külső medence vize fölött helyezkedik majd el, valamint a MAISON MARQUISE, illetve a PELSO brandek 2013-as beachwear capsule kollekcióit is megtekinthetik a látogatók.

Az esemény vendégmodelljei a Széchenyi Bank FTC vízilabdacsapat játékosai lesznek.

A fashion show időpontja: 2013. augusztus 29., csütörtök (Kapunyitás: 20 óra)

Helyszín: Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő (Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.)

A jegy ára 1.500 Ft, mely az esemény előtt a helyszínen, illetve elővételben 2013. augusztus 6-tól a Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő pénztáraiban vásárolható meg.