Gellért, a divat strandja!-Divatpályázat és díjátadó fashion show

Gellért, a divat strandja!-Divatpályázat és díjátadó fashion showGellért, a divat strandja!-Divatpályázat és díjátadó fashion show

A Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt -a Sonia Produkciós Kft szakmai együttműködésével - 2012. július elsején – Gellért, a divat strandja! -címmel pályázatot írt ki az alábbi témakörben:

A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció megtervezése volt az 1920-as, 1930-as évek vonalvezetése, alapanyagai, színvilága felhasználásával szabad átiratban, a mai, kortárs divatba történő újraértelmezéssel.

A pályázat célja az 1920-as, 1930-as évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

A pályázati anyagókból a szakmai előzsűri 2012. augusztus elsején 26 tervező pályázati anyagát – 69 öltözetet- választott ki.

A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoznak be. A fashion show különlegessége, hogy a kifutó a külső medence vize fölött helyezkedik el, valamint a modellcsapat összeállítása is speciális, hisz az FTC Női Kézilabda Szakosztály játékosai – a professzionális modellek mellett- alkalmi modellként vesznek részt az eseményen.

A fashion show időpontja: 2012. augusztus 30, csütörtök 20 óra

Helyszíne: Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő, 1138 Budapest, Kelenhegyi u. 4.

Jegyár: 1500 Ft, az esemény előtt a helyszínen, illetve elővételben 2012. augusztus 15-től a Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő pénztáránál vásárolható meg!