Ismét motívumkereső játékot hirdet a FŐKERT

Ismét motívumkereső játékot hirdet a FŐKERTIsmét motívumkereső játékot hirdet a FŐKERT

Az immár hagyományosnak tekinthető nyári programot idén is meghirdeti a FŐKERT Nonprofit Zrt.

2013 az ENSZ felhívására a Vízügyi együttműködés Éve azzal a céllal, hogy ismételten felhívja a világ figyelmét a környezetszennyezésre, a vízkészletek pazarló felhasználására és a természeti erőforrások kimerülésére. Így idén a virágágyak is a víznek, mint elemnek, a természetben való előfordulását, felhasználási módját, formavilágát jelenítik meg.

Újításképpen idén a versenyben résztvevők betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, és megnézhetik az eredeti virágágy tervrajzokat, melyek elérhetőek a www.fokert.hu weboldalon. A tervrajzokkal és a helyszínekkel történő ismerkedés után a résztvevőknek nincs más feladatuk, mint a tervrajzokat a megfelelő helyszínnel összepárosítani, s az általuk helyesnek ítélt párokat a marketing@fokert.hu e-mail címre elküldeni.

Mindenkit arra bíztatnak, akinek van kedve egy jóleső felfedező sétára indulni, keresse fel a megadott helyszíneket és kutassa a tervrajzon látott motívumokat, majd párosítsa össze őket. A megfejtéseket a marketing@fokert.hu e-mail címre várják! A legtöbb helyes párosítást beküldőket ajándékkal jutalmazzák!

Beküldési határidő: 2013. augusztus 15. Helyszínek: I. kerület                                   Szent György tér; Erzsébet királyné szobra II. kerület                                  Bem József tér; V. kerület                                 Széchenyi tér, Deák Ferenc tér, József Nádor tér; VIII. kerület                              Múzeum kert; IX. kerület                                Boráros tér XII. kerület                               Gellért-hegy tetővirágágyás, Erzsébet híd-Budai hídfő – terelő sziget, Kongresszusi központ, Városmajor – Beethoven szobor XIII. kerület                              Margitsziget – Casino virágágy, Szent István park; XIV. kerület                              Szépművészeti Múzeum; Városliget – Regnum Marianum emlékmű A motívumok mintái a www.fokert.hu weboldalról tölthetők le.