Közös képviselői fórum a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésről

Közös képviselői fórum a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésrőlKözös képviselői fórum a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésről

Telt ház előtt tartották meg március 7-én a fővárosi Önkormányzat Városházának dísztermében a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés bevezetéséről szóló közös képviselői fórumot. A rendezvényre azok kaptak meghívást, akiknél első ütemben kerül sor az új szolgáltatás bevezetésére: vagyis a  szelektív hulladékgyűjtő tartályok átadására a társasházaknál.

Elsőként bemutatásra kerültek az új arculatú szelektív kukák, majd az érdeklődőknek  Klug Lajos, az FKF Zrt. vezérigazgatója tartott prezentációt a projekt minden fontosabb kérdéséről: a finanszírozásról, ütemezésről és konkrét feladatokról. Külön kihangsúlyozta, hogy mennyire fontos a közös képviselők szerepe, együttműködése a megvalósítás sikerességében.

Majd Szepessy Tamás stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes válaszolt a korábban, írásban feltett kérdésekre. Végül a jelenlevő közös képviselők személyesen is kérdezhettek.

A fővárosi Önkormányzat és az FKF Zrt. hétfőtől megkezdi a szelektív házhoz menő hulladékgyűjtés első ütemében érintett társasházak lakóinak személyes kiértesítését hírlevélben és plakát formájában.