Már kaphatók a zöldhulladékos zsákok

Már kaphatók a zöldhulladékos zsákokMár kaphatók a zöldhulladékos zsákok

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. ügyfélszolgálati irodájában már kaphatók, a lakossági hulladékudvarokban jövő hét közepétől lesznek megvásárolhatók a zöldhulladékos zsákok.

A lakosság rendkívül nagy érdeklődése, valamint a zsákok gyártására kiírt közbeszerzési eljárás elhúzódása miatt a nyár elején az FKF Zrt. logójával ellátott zsákok átmenetileg elfogytak, a szolgáltatás azonban továbbra is folyamatos volt, mivel a kerttulajdonosok bármilyen zsákban kitehették a lenyírt füvet, nyesedéket, gallyakat, ha megvásárolták és ráragasztották az FKF logóját.

A gyártó a szerződésnek megfelelően szeptember végén megkezdte a zsákok folyamatos beszállítását, melyeket először a kerületi önkormányzatokhoz, valamint értékesítő partnereinkhez és Társaságunk IX. kerület Ecseri út 8–12 szám alatti ügyfélszolgálat irodájába juttatunk el.

Partnereink az alábbi helyeken és időponttól árusítják a zöldhulladékos zsákokat:

október 6-tól: Praktiker Budaörs Praktiker Vecsés Praktiker IX. kerület Mester utca   október 9-től: OBI XIX. kerület Kőbánya Kispest Üzletközpont OBI XIV. kerület Fogarasi út OBI   XI. kerület Hunyadi János út OBI   IV. kerület Szent Imre utca

Tizenhat lakossági hulladékudvarunkban, melyek címei megtalálhatók Társaságunk honlapján (www.fkf.hu), 220.-Ft/db áron a jövő hét közepén kezdődik meg ismét a zsákok árusítása.

Azok a lakosok, akik még rendelkeznek a korábban megvásárolt FKF Zrt. logóval, december 31-ig bármilyen 100 literes zsákra ráragaszthatják és kitehetik a levágott füvet, és falevelet, azt munkatársaink a már megszokott napon elszállítják.

Budapesten a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 2006 óta végzi a zöldövezetes kerületekből a kerti zöldhulladék járatrendszerben történő elszállítását. Mára ez a szolgáltatás közel 100 százalékosan fedi le a tizenkilenc zöldövezetes kerületet.