NŐI NAP A LUKÁCSBAN – Fókuszban a szépség és az egészség

NŐI NAP A LUKÁCSBAN – Fókuszban a szépség és az egészségNŐI NAP A LUKÁCSBAN – Fókuszban a szépség és az egészség

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2013. november 22-én hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Szent Lukács Gyógyfürdőben a Női Napot, melynek célja, hogy a leginkább férfiak által kedvelt időtöltést a nők is magukénak érezzék, és bátran azonosuljanak a fürdő nyújtotta gyógy- és élményszolgáltatásokkal.

2013. november 22-én a Szent Lukács Gyógyfürdőben minden hölgy igazi hercegnőnek érezheti magát néhány órára, ugyanis számos kényeztető szolgáltatást féláron, szépítő - fogyasztó kezeléseket pedig ingyenesen vagy kedvezménnyel vehetnek igénybe.

A sportolni vágyók aquafitness órán vehetnek részt, aki inkább pihenésre vágyik, az elnyújtózhat egy előmelegített kőágyon miközben szappanhabos török masszázsban részesülhet. A prémium minőségű egészséges ételek és italok kóstolása mellett a hölgyek testük aktuális állapotáról is tájékozódhatnak és arra is választ kaphatnak, hogy mennyit ehetnek „büntetlenül”. Ha mindez nem lenne elég, akkor elmerülhetnek egy pihentető gyógyvizes kádban vagy épp egy pezsdítő hidromasszázs segítségével frissülhetnek fel. Aki ennél is többre vágyik, az sminkmesterek és mesterfodrászok kezei közt szépülhet.

A Szent Lukács Gyógyfürdő évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a tudatos életmódra, az egészség megőrzésére. A tavaly felújított fürdő új szolgáltatásokkal és Budapest egyik legszebb szauna „birodalmával” várja vendégeit. A női nap folyamán különleges szauna szeánszokon is részt vehetnek az érdeklődők.

A hangulat fokozásáért Müller Attila színész, műsorvezető lesz a felelős.

A részletes program megtalálható a http://www.lukacsfurdo.hu/aktualis/varazsolodj-el-az-elmenyek-furdojeben-noi-nap-a-lukacsban oldalon.