Óvodát szépítettek a FŐTÁV munkatársai

Óvodát szépítettek a FŐTÁV munkatársaiÓvodát szépítettek a FŐTÁV munkatársai

Egy olyan közszolgáltató cég, mint a FŐTÁV, nem próbál pusztán a nyereségességre törekedve működni, tekintettel van a körülötte levő világra amelyben működik, s az ott tapasztalt hiányosságokra lehetőségeihez mérten igyekszik reagálni.

Egy közszolgáltató működéséhez hozzá tartoznak azok a szükségszerű, szolgáltatást javító beruházások, időszakos karbantartások, amivel a környéken lakók, és közlekedők életét a társaság rövid időre megnehezíteni kényszerül. A FŐTÁV számba vette, mely kerületekben okoz idén ezekkel a munkálatokkal a legtöbb „kellemetlenséget”. Ezt kompenzálandó, 2013 júliusában a XIII. kerületi Csupa Csoda Tagóvodában a FŐTÁV munkatársai az óvoda dolgozóival közösen vettek részt az intézmény szépítésében. Lefestették az óvoda udvarán található kerti fajátékokat, padokat, valamint a focipályát körbeölelő kerítést, rendbe tették a kertet és az udvart: összeszedték az elszáradt leveleket, megmetszették a cserjéket és elültettek 100 db sövényt az óvodát körülvevő kerítés köré.

A költségeket a FŐTÁV, valamint üzleti partnerei állták, akik anyagokat és eszközöket biztosítottak a munkához.

Az önkéntes munka résztvevője volt Molnár Gabriella, a Csupa Csoda Tagóvoda vezetője, valamint az óvoda több munkatársa is.

A hasonló társadalmi felelősségvállalási akciókat a jövőben is folytatni kívánják a FŐTÁV vezetői, akik az elmúlt évek hasonló rendezvényein maguk is mindannyiszor személyesen kivették a részüket a munkából.

Az önkéntes munkán készült képek elérhetőek a FŐTÁV weboldalán.