Rajtad is múljon! Egynyári virágágy tervező pályázat a fény jegyében

Rajtad is múljon! Egynyári virágágy tervező pályázat a fény jegyébenRajtad is múljon! Egynyári virágágy tervező pályázat a fény jegyében

Már több éve hagyomány, hogy a budapesti virágágyak kiültetési tervei egy kiemelt fontosságú esemény, kulturális program, vagy épp a nemzetközi figyelem középpontjában lévő tudományos témához kapcsolódva készülnek el. 2015 a „FÉNY nemzetközi éve” lesz, ehhez kapcsolódva a virágágyak a fény mindennapi életünkre gyakorolt hatásait, fontosságát, valamint a fényt, mint éltető erőt fogják megjeleníteni.

A FŐKERT Nonprofit Zrt. idén is meghirdeti virágágy tervező pályázatát kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A pályázat célja, hogy felhívja a gyerekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a városi tér a lakosságé, az Ő kikapcsolódásukat, rekreációjukat hivatott szolgálni. A pályázaton résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy megtervezzék az egyik budapesti virágágyat. A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A korosztályonkénti 5 legjobb pályamű közül a nyertes az lesz, aki a FŐKERT Nonprofit Zrt. facebook oldalán indított szavazáson a legtöbb voksot kapja. A korosztályonkénti nyertes pályázatot 2015 tavaszán a FŐKERT Nonprofit Zrt. a korosztály szerinti parkban megvalósítja és a tervező nevét kiállítja.

Pályázatok beküldési határideje: 2014. október 3.