SIKERESEN INDULT A BUDAPESTI STRANDSZEZON

SIKERESEN INDULT A BUDAPESTI STRANDSZEZONSIKERESEN INDULT A BUDAPESTI STRANDSZEZON

A nyári meleg megérkezésével megteltek a már nyitva lévő budapesti strandok és fürdők. A négy nap alatt több mint 50.000 látogató kívánta enyhíteni a forróságot a hűs vizekben.

A strandok közül április 28-án elsőként a Dagály és a Palatinus Strandok nyitottak meg. A vendégek elsősorban a Széchenyi Fürdőt (16.400 fő), a Dagály Fürdőt (14.000 fő), valamint a Palatinus Strandot (több mint 10.000 fő) keresték fel, azaz a fürdőzésre vágyók 80%-a ezt a három fürdőt részesítette előnyben. A fürdőzők örömmel vették használatba a kültéri medencéket.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a strandszezonra való felkészülés jegyében több mint 100 millió Ft összeget fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben várják a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A Palatinus Strandon felújításra kerültek a vizes blokkok, illetve megkezdődtek a kabinos öltözők javítása.

További strandnyitások
Fürdő, strand Időpont
Paskál StrandfürdőRómai Strandfürdő Pünkösdfürdői Strandfürdő május 26.
Csepeli StrandfürdőCsillaghegyi Strandfürdő június 2.

A standfürdők zárására tervezetten szeptember 2-án vasárnap kerülne sor, mely kedvezőtlen időjárás esetén a vendégek tájékoztatása mellett 1 héttel előbb megtörténhet.