Sportnap és családi nap a Pünkösdfürdői Strandon

Sportnap és családi nap a Pünkösdfürdői StrandonSportnap és családi nap a Pünkösdfürdői Strandon

Idén is sok szeretettel várják a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyó vendégeket a Pünkösdfürdői Strandon, ahol július 28.-án a sportnapon számos különleges sport próbálható ki, míg a családi napon szórakoztató programok várják a strandolókat.

A Pünkösdfürdői Strand minden évben megszervezi sportnapját és családi napját. A július 28-án megrendezésre kerülő sportnapon a látogatók olyan, még különlegesnek számító sportokat próbálhatnak ki, mint a búvárkodás, a zumba és a SPININNG®.

A családi napra idén 2012. augusztus 18-án, szombaton kerül sor. A gyerekeket ugrálóvár, bohócok és a Meseerdő Bábszínház műsora várja. Délután Pintácsi Viki szórakoztatja a vendégeket, míg 17 órától a Budapest Ragtime Band zenéje biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást minden korosztály számára. A zenekar tagjai a hagyományos ragtime zongorajátékot merész ötletekkel és újszerű hangszereléssel ültették át egyedülálló zenei hangzássá. A program az egész család számára garantált kikapcsolódást, feltöltődést és szórakozást nyújt. A fellépők mellett a rózsalugasok övezte medencék között élménymedence és csúszdás gyermekmedence is várja a látogatókat.