Strandok Éjszakája 2013

Strandok Éjszakája 2013Strandok Éjszakája 2013

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, a Strandok Éjszakájához, melyet 2013. augusztus 2-án, pénteken rendeznek meg. Az országos rendezvénysorozathoz összesen 27 fürdő és strand csatlakozott, akik vállalták, hogy meghosszabbított nyitva tartás mellett különböző programokat is biztosítanak a vendégeik számára.

Idén a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Dagály Strandon várja az fürdőzőket a Strandok Éjszakáján. Napközben a Minimax Gyerekstrand programjai és Pintácsi Viki zenés műsora szórakoztatja a kisebbeket. Az aktív pihenésre vágyók részt vehetnek a Gilda Max aquafitness óráján. Ezen kívül vendég lesz Gröger Nándor kétszeres Európa-bajnok is, aki jojó-bemutatóval kedveskedik a látogatóknak, akik elleshetik a bajnok trükkjeit is. Este pedig DJ szolgáltatja a zenét a kellemes pihenéshez.

A Dagály Fürdő 1948 óta várja a fürdőzőket. A fürdőben 10 medence biztosítja a felfrissülést. Idén a strandon kültéri fitness gépek kerültek kihelyezésre a sportolni vágyók részére,valamint a kisgyermekek védelméről sem feledkeztek meg, hiszen a gyerekmedencéket a BGYH összes strandján részleges árnyékolóval látták el.