Változatlan árú bérletek a budapesti gyógyfürdőkbe

Változatlan árú bérletek a budapesti gyógyfürdőkbeVáltozatlan árú bérletek a budapesti gyógyfürdőkbe

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. megkezdte a 2014. évi bérletek árusítását. A bérletek ára 2 éve változatlan, a most megvásárolt bérletek 2014. december 31-ig használhatók fel.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. éves és fél-bérletet kínál vendégei részére. Az éves bérlet napi egy belépésre jogosít, a bérletet egy órával két személy használhatja. A fél-bérlet 183 alkalomra szól, és egy személy használhatja. A bérletek meghatározott sorrend szerint átjárhatóak, így például a Gellért Fürdőbe váltott bérlet érvényes az összes budapesti gyógyfürdőbe (a fürdők átjárhatóságáról az alábbi linken tájékozódhatnak: http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/aktualitasok/eves-berletek-2013-evi-valtozatlan-aron).

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. törzsvendégei részére, akik korábban is rendelkeztek éves vagy fél-bérlettel, törzsvásárlói kedvezményt, azok számára pedig, akiknek problémát jelent a bérlet árának egy összegben történő kifizetése, részletfizetést biztosít. 2013. december 31-ig a bérletek kedvezményes áron vásárolhatók meg!

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a változatlan árak mellett elkötelezett a folyamatos műszaki-technológiai korszerűsítés, a termékbővítés és a szolgáltatások színvonalának fejlesztése mellett. A Rudas Fürdő új szárnyának kialakításán kívül 2014-ben műszaki fejlesztéseket hajt végre a Széchenyi, Gellért, Lukács és Dagály fürdőkben is. A beruházások értéke meghaladja a 1.320 millió Ft-ot.

A vendégeket a jövő év során is számos rendezvény várja majd. Olyan jeles napokon, mint például a Víz Világnapja, a Magyar Fürdőkultúra Napja, amikor kedvezményes szolgáltatások, fürdőlátogatások csábítják a vendégeket a fürdőkbe. Ennek előfutára a 2013. november 22-én, a Lukács Gyógyfürdőben megrendezésre kerülő Női Nap, melynek célja, hogy a leginkább férfiak által kedvelt időtöltést a nők is magukénak érezzék, és bátran azonosuljanak a fürdő nyújtotta gyógy- és élményszolgáltatásokkal.