Zsigmondy klubkártyával 50% kedvezménnyel váltható fürdőbelépő 2013 januárjától a Széchenyi és Gellért Gyógyfürdőkbe

Zsigmondy klubkártyával 50% kedvezménnyel váltható fürdőbelépő 2013 januárjától a Széchenyi és Gellért GyógyfürdőkbeZsigmondy klubkártyával 50% kedvezménnyel váltható fürdőbelépő 2013 januárjától a Széchenyi és Gellért Gyógyfürdőkbe

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. új kedvezménykártyát vezet be 2013 januárjától. A klubkártya megváltásával a klubtagok 50% kedvezménnyel válthatnak fürdőbelépőt Budapest két legismertebb gyógyfürdőjébe, a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe.

A kártyát Zsigmondy Vilmosról, a kor nagyhírű bányamérnökéről nevezték el, aki előzetes tanulmányozás után arra a következtetésre jutott, hogy Pest városában egy artézi kút fúrása legnagyobb valószínűséggel a Városligetben valósítható meg sikeresen, melynek folyományaként a feltörő víz nem csak vezetékes víz ellátására és locsolásra, hanem a városligeti tó feltöltésére és fürdő létesítésére is alkalmas lehet.

A BGYH Zrt. 2012 szeptemberében végzett felméréséből egyértelműen kiderült, hogy a világszerte ismert fürdőinket elsősorban külföldi vendégek keresik fel, melynek oka egyértelműen a magas árral magyarázható. Ennek kiküszöbélésére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt bevezeti a Zsigmondy Klubkártyát 2013 januárjától. A klubkártya megváltásával a klubtagok féláron válthatnak 3 órás fürdőbelépőt a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. ezzel a kezdeményezéssel nagy mértékben szeretne hozzájárulni a magyar, elsősorban budapesti lakosság egészséges életmódjához, a magyar fürdőkultúra népszerűsítéséhez a 2013 januárjától koedukálttá váló Gellért Fürdőben, illetve a jövőre 100. születésnapját ünneplő Széchenyi Fürdőben. A kártya egyszeri, éves díja 5000 ft. A BGYH Zrt. 2013-ban is számos kedvezményt kíván biztosítani vendégeinek. A már jól ismert diák- és nyugdíjas kedvezmény mellett, a vállalat 2013-ban is egy ingyenes strandbelépőt ajánl fel minden olyan budapesti általános iskolás gyermeknek, aki a tanévet kitűnő eredménnyel zárja. Ezt az akciót először 2011 nyarán indították el projekt jelleggel a III. kerületben. A nagy sikerre való tekintettel a programot 2012-ben is folytatták újabb kerületek bevonásával. Idén a III., XI. és XXI. kerületekben zajlott az akció. A III. kerületben 1.500, a XI. kerületben 1.300, a XXI. kerületben pedig 900 db voucher került kiosztásra a tanulók között, közel 4 millió Ft értékben.