Hinta, kerekesszékes gyerekeknek

DSC_4800K

 A fővárosi Margitszigeten elkészült két speciális szerkezet, amit a mozgáskorlátozott gyerekek is, önállóan használhatnak.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, 2014.06.15.-én az RTL KLUB műsorában,© RTL KLUB 2014.

Tovább Tovább

Tolvajt fogtak a kéményseprők

DSC_4800K

Kéményseprők segítségével fogtak tolvajt a rendőrök. Két ember próbált betörni egy házba, csakhogy ezt a kéményseprők észrevették. Sőt, amikor a tolvajok menekülni kezdtek üldözték őket és közben hívták a rendőröket. Elmondták, hogy merre mentek és mi van rajtuk. Így fogták el őket.

Szűcs Panni a  TV2 műsorában, 2014. június 12-én © TV2 2014.

Tovább Tovább

Két hete adták át, már megrongálták

DSC_4800K

Még csak két hete lehet használni, máris megrongálták a Gellérthegyi kőcsikós játszóteret. Vandálok festékszóróval fújták végig a padokat és a csúszdát, több táblát összefirkáltak és letörtek.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, 2014.05.08.-án az RTL KLUB műsorában,© RTL KLUB 2014

Tovább Tovább

Megújult a gellérthegyi Kőcsikós játszótér

DSC_4800K

A család és a gyermekek társadalmi fontosságára hívta fel a figyelmet a Tarlós István a Föld napján. A főpolgármester ebből az alkalomból átadta a megújult Kőcsikó játszóteret. A Főkert segítségével négyszázan ültettek egyszerre virágot.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a HÍR TV műsorában, 2014. április 26-án © HÍRTV 2014.

Tovább Tovább

Otthoni szelektív hulladékgyűjtés

DSC_4800K
Nemzetközi tapasztalatok szerint az otthoni szelektív hulladékgyűjtés jobban támogatja az újrahasznosítást, mint a már ismert szelektív szigeteken történő szemétlerakás. Éppen ezért hazánkban is bevezetik az ilyen típusú gyűjtést. A Mokka vendége Kautzky Armand, színművész és Dr. Szűcs Annamária, a BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. kommunikációs és PR igazgatója voltak.
Tovább Tovább