Jótékonysági süteményvásár az Autizmus Világnapján

DSC_4800K
Jótékonysági süteményvásárt rendeztek a Fővárosi Önkormányzat cégei az autizmus világnapján. A rendezvényen a városüzemeltetési központ dolgozói önkénteskedtek, így összesen mintegy 600 ezer forintot gyűjtöttek össze az autizmussal élők támogatására.
 

Gyorsan fogytak a kakaós édességek a jótékonysági süteményvásáron, ahol az árat nem az eladók, hanem a vevők határozták meg. A pult mögött a Fővárosi Önkormányzat cégeinek dolgozói álltak. A Budapesti Városüzemeltetési Központ dolgozói továbbá egy hét alatt félmillió forintot ajánlottak fel az autizmussal élőknek.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a HÍR TV műsorában, 2014. április 2-án © HÍRTV 2014.

Tovább Tovább

16 ezer lakásban nem volt fűtés

DSC_4800K

16 ezer lakásban nem volt fűtés hajnalban Zuglóban és Kőbányán. A fűtésleállást a Főtáv Füredi utcai központjában történt áramkimaradás okozta. A melegvíz szivattyú leállása miatt több, mint két óráig nem volt fűtés a lakásokban.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2014. február 25-én © TV2 2014.

 

Tovább Tovább

Kezdődik a lomtalanítás Budapesten

DSC_4800K

Fontos tudnivalók a lomtalanítással kapcsolatban

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2014. február 25-én © TV2 2014.

Tovább Tovább

Tavaszi meleg februárban

DSC_4800K

Akár 20 fok is lehet holnap az időkép.hu szerint. Hogy ez az enyhe tél után a tavaszt jelenti-e, az még nem biztos, de az igen hogy egész héten szokatlanul enyhe lesz az idő, az ilyenkor szokásosnál akár 15 fokkal is melegebb lehet. Idén télen egyébként több mint 10% -kal kevesebb gáz fogyott az enyhe idő miatt és az utak takarításán is többszáz millió forintot tudtak megspórolni csak Budapesten.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2014. február 10-én © TV2 2014.

Tovább Tovább