Híreink

Új pompaautókat vásárolt a BTI

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. (BTI Zrt.) közbeszerzési eljárás keretein belül 25 db elektromos meghajtású, temetőn belüli szállításra alkalmas, úgynevezett pompaautót vásárolt 100 millió forint értékben. Ezek a járművek a közel 20 éves, és a kegyeleti szempontoknak már semmilyen formában meg nem felelő „Puli” típusú elektromos járműveket váltják fel...
Tovább Tovább

Csalók a FŐTÁV nevében

Több alkalommal jelezték a FŐTÁV ügyfelei, hogy a budapesti távhőszolgáltatóra hivatkozva különféle vállalkozások igyekeznek különböző szolgáltatásokért pénzt „kicsikarni” a távfűtött háztartásoktól. A Budapesti Távhőszolgáltató (FŐTÁV) Zrt. felhívja a Fogyasztói figyelmét, hogy semmilyen helyszíni készpénzes szolgáltatása nincs, azaz nem végez...
Tovább Tovább

Vége a főszezonnak a Balatonnál, de még vannak turisták

Vége a főszezonnak a Balatonnál, de még vannak turisták. 25 fokos a víz és egész héten jó idő lesz. Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2011. augusztus 29-én. © TV2 2011.  
Tovább Tovább

Munkát váltott Fluor Tomi és Schobert Norbert

Kipróbálták magukat abban a szakmában, ami gyerekkori álmuk volt. A rapper kukásnak állt, míg a fitnesszmesterből úttisztító lett. Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2011. augusztus 23-án. © TV2 2011.
Tovább Tovább

Piros riasztás lesz holnap a forróság miatt

A legmagasabb, piros riasztás lesz holnap a forróság miatt. A mentősöket folyamatosan hívták, sokan kaptak szívrohamot. A hét többi napján is brutális forróság jön, ezt ígérik a meteorológusok. Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2011. augusztus 23-án. © TV2 2011.  
Tovább Tovább