Híreink

A fővárosi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megfelel a Kormány rendeletnek

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló 385/2014.(XII.31.) Korm. rendelet háznál történő szelektív hulladékgyűjtésre vonatkozó, igen szigorú elvárásainak a Fővárosi Önkormányzat eleget tud tenni. Ez annak köszönhető, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. bevonásával, egy korszerű, működőképes szelektív hulladékgyűjtési rendszer kiépítése érdekében, időben megkezdte a felkészülést.
Tovább Tovább

Az FKF Nonprofit Zrt. karácsonyi és újévi ünnepi munkarendje

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a karácsonyi és az újévi ünnephez kapcsolódóan munkarendünk az alábbiak szerint alakul:

december 24. (szerda):

Hulladékszállítás a szerdán esedékes területektől

Szelektív hulladékgyűjtés a szerdai program szerint

Tovább Tovább

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. nyerte idén az Év Vagyonkezelője díjat

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között 2013 januárjában aláírásra került vagyonkezelési szerződése alapján a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2013. október 22-én kezdte meg a Rudas Gyógyfürdő déli szárnyának rekonstrukcióját. A felújítás eredményeképpen egy új élményfürdő került kialakításra, mely szervesen kapcsolódik a fürdő meglévő egységéhez. Az MNV Zrt. a fürdő felújításáért a 2014. Év Vagyonkezelője díjat adományozza a Budapest Gyógyfürdői Zrt. részére.

Tovább Tovább

90 millió forint megtakarítás a BVK Holding 2015. évi elektromos áram beszerzésében

10 fővárosi cég alkalmi beszerzési közössége 1,1 milliárd Ft becsült értékű közbeszerzési eljárást bonyolított le a BVK Holding ZRt. vezetésével. Az elektronikus árlejtés a jelenlegi szerződéshez képest 90 milliós megtakarítást eredményezett.

Tovább Tovább

Újabb 650 darab fát ültet a FŐKERT

A FŐKERT Nonprofit Zrt. 2014-ben több mint 1.000 darab fa kiültetésével járult hozzá Budapest levegőjének tisztaságához. A 2014 tavaszán elültetett több mint 450 db fa után, a IV. negyedévben újabb 650 fával gyarapodik a főváros.

Tovább Tovább