Híreink

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. nyerte idén az Év Vagyonkezelője díjat

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között 2013 januárjában aláírásra került vagyonkezelési szerződése alapján a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2013. október 22-én kezdte meg a Rudas Gyógyfürdő déli szárnyának rekonstrukcióját. A felújítás eredményeképpen egy új élményfürdő került kialakításra, mely szervesen kapcsolódik a fürdő meglévő egységéhez. Az MNV Zrt. a fürdő felújításáért a 2014. Év Vagyonkezelője díjat adományozza a Budapest Gyógyfürdői Zrt. részére.

Tovább Tovább

90 millió forint megtakarítás a BVK Holding 2015. évi elektromos áram beszerzésében

10 fővárosi cég alkalmi beszerzési közössége 1,1 milliárd Ft becsült értékű közbeszerzési eljárást bonyolított le a BVK Holding ZRt. vezetésével. Az elektronikus árlejtés a jelenlegi szerződéshez képest 90 milliós megtakarítást eredményezett.

Tovább Tovább

Újabb 650 darab fát ültet a FŐKERT

A FŐKERT Nonprofit Zrt. 2014-ben több mint 1.000 darab fa kiültetésével járult hozzá Budapest levegőjének tisztaságához. A 2014 tavaszán elültetett több mint 450 db fa után, a IV. negyedévben újabb 650 fával gyarapodik a főváros.

Tovább Tovább

Főtáv-Alpiq megállapodás: 18 milliárd forintból fejlesztik a budapesti távfűtési rendszert

A Főtáv Zrt. és az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport vezetői egy több mint 18 milliárd forintos fejlesztési megállapodást írtak alá kedden Budapesten. A projekt része az Alpiq tulajdonában lévő Csepel II Erőmű korszerűsítése és hőtermelő kapacitásának bővítése, továbbá a dél-budai és a dél-pesti, eddig szigetszerűen működő távhőrendszerek összekapcsolása is.
Tovább Tovább

Téli felkészülés a BVK Holding tagvállalatainál

A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Holding Zrt.) cégei felkészültek a télre: az FKF szükség esetén a téli munkarend szerint takarítja és síkosságmentesíti a közutakat, a FŐTÁV felkészült a fűtési szezonra és megújult online ügyfélszolgálattal áll rendelkezésre, a FŐKERT megkezdte a parkok téliesítését. A kéményseprő-ipari vállalat a télen is előforduló esetleges veszélyforrásokra figyelmeztet. A BGYH fürdőiben már kaphatók a különböző típusú bérletek a jövő évre, és a Rudas Fürdő új wellness részlegében decemberben megnyíló szaunavilág is várja majd a vendégeket.

Tovább Tovább