Híreink

Mobil távközlési szolgáltatás nyújtása és mobiltelefonok beszerzése

A mai nappal 2015/S 107-245731 nyilvántartási számon megjelent a Budapesti Városigazgatóság Zrt. "Mobil távközlési szolgáltatás nyújtása és mobiltelefonok beszerzése" tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása a TED-en.

Tovább Tovább

Gépjárművek beszerzése bérleti és flottaüzemeltetési szerződés keretében

A mai nappal 2015/S 107-193815 nyilvántartási számon megjelent a Budapesti Városigazgatóság Zrt. "Gépjárművek beszerzése bérleti és flottaüzemeltetési szerződés keretében" tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása a TED-en. A közbeszerzési eljárás dokumentumai letölthetőek a honlapról
Tovább Tovább

Földgáz energia beszerzése

2015/S 075-131589 nyilvántartási számon megjelent a Budapesti Városigazgatóság Zrt. "Földgáz energia beszerzése" tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása a TED-en.

Tovább Tovább

Kiemelkedő eredmény a budapesti fürdőkben

Rengetegen keresték fel 2014 év folyamán a budapesti fürdőket. A 12 egység az év során mintegy 3,5 millió látogatót fogadott. A 2013. évi forgalomhoz képest ez 6,5%-os növekedést jelent. Míg a beutalóval érkező vendégek száma 2,7%-kal, addig a készpénzes vendégek száma 7,2%-kal növekedett. A Társaság éves árbevétele meghaladta a 8,5 milliárd forintot. A fürdők különösen nagy forgalmat bonyolítottak a Sziget Fesztivál ideje alatt, valamint év végén, az ünnepi időszakban.
Tovább Tovább

A fővárosi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megfelel a Kormány rendeletnek

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló 385/2014.(XII.31.) Korm. rendelet háznál történő szelektív hulladékgyűjtésre vonatkozó, igen szigorú elvárásainak a Fővárosi Önkormányzat eleget tud tenni. Ez annak köszönhető, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. bevonásával, egy korszerű, működőképes szelektív hulladékgyűjtési rendszer kiépítése érdekében, időben megkezdte a felkészülést.
Tovább Tovább