Híreink

Otthoni szelektív hulladékgyűjtés

Nemzetközi tapasztalatok szerint az otthoni szelektív hulladékgyűjtés jobban támogatja az újrahasznosítást, mint a már ismert szelektív szigeteken történő szemétlerakás. Éppen ezért hazánkban is bevezetik az ilyen típusú gyűjtést. A Mokka vendége Kautzky Armand, színművész és Dr. Szűcs Annamária, a BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. kommunikációs és PR igazgatója voltak.
Tovább Tovább

Jótékonysági süteményvásár az Autizmus Világnapján

Jótékonysági süteményvásárt rendeztek a Fővárosi Önkormányzat cégei az autizmus világnapján. A rendezvényen a városüzemeltetési központ dolgozói önkénteskedtek, így összesen mintegy 600 ezer forintot gyűjtöttek össze az autizmussal élők támogatására.
 

Gyorsan fogytak a kakaós édességek a jótékonysági süteményvásáron, ahol az árat nem az eladók, hanem a vevők határozták meg. A pult mögött a Fővárosi Önkormányzat cégeinek dolgozói álltak. A Budapesti Városüzemeltetési Központ dolgozói továbbá egy hét alatt félmillió forintot ajánlottak fel az autizmussal élőknek.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a HÍR TV műsorában, 2014. április 2-án © HÍRTV 2014.

Tovább Tovább

Autizmus világnapja - Jótékonysági süteményvásár a budapesti közműcégek részvételével

Az Autizmus Világnapja alkalmából, a Budapesti Patrónus Alapítvány azon felhívásához csatlakozott a BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. tagvállalataival, valamint a Fővárosi Csatornázási Művek, amellyel az autizmussal élők támogatott életvitelének ügyét szolgálják.
Tovább Tovább

Újabb 450 darab fát ültet a FŐKERT

A tavaly ősszel ültetett több, mint 300 fa után, idén tavasszal folytatódik a faültetési program, amelynek keretében a FŐKERT Nonprofit Zrt. újabb 450 darab fa kiültetésével járul hozzá Budapest levegőjének tisztaságához.

 

Tovább Tovább

A Főtáv 700 hőközpontját már bekapcsolta a távfelügyeletbe

Hétszáz hőközpontot kötött be a Főtáv az új felügyeleti központjába "A hőközpont korszerűsítés távfelügyeleti rendszer kiépítésével" című projekt keretében  - jelentette be Fekete Csaba, a társaság vezérigazgatója a projekt záró rendezvényén csütörtökön Budapesten. A munka 1 milliárd 20 millió forintba került, ennek fele uniós támogatás volt.

Tovább Tovább