Folyamatosan síkosságmentesítik a budapesti főutakat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. téli célgépei

DSC_4800K

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésének megfelelően Budapesten korán reggel elkezdett havazni. A prognózis alapján estig három centiméter hó várható.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. reggel 06.00 órától III. készültségi fokozat szerint végzi feladatait, a téli célgépei kivonultak és folyamatosan síkosságmentesítik a fő- és közösségi közlekedési útvonalhálózatot, hogy biztosítsák a balesetmentes közlekedés feltételeit.

Tovább Tovább

Fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.

DSC_4800K

Pénteken és szombaton havazás várható Budapesten - Este 22 órától fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján pénteken, illetve szombaton havazás várható Budapesten, melynek mennyisége, intenzitása, valamint területi megoszlása jelenleg még bizonytalan.

Tovább Tovább

Lopás és rongálás a Vérmezőn felállított kerékpárszervízponton

DSC_4800K

Három hónapig használhatták a biciklisek Magyarország első ingyenes önkiszolgáló szervizpontját.

2013. október 31-én adta át a Főváros a parkhasználóknak a Vérmezőn található kerékpáros parkot, mely Magyarországon eddig egyedülálló felszereltséggel rendelkezett. A pihenő egyik különlegessége a mindenki számára elérhető ingyenes szervizállvány volt.

Tovább Tovább