Ütemterv szerint halad a fővárosi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő rendszer bevezetése

DSC_4800K

A fővárosban eddig közel 100.000 lakossági szelektív hulladékgyűjtő pontot alakított ki az FKF Zrt., aláírásra került az új célgépek beszerzési szerződése és indul a projekt média kampánya – nagy előrelépések a fővárosi szelektív hulladékgyűjtésben. Minden az előre meghatározott ütemterv szerint zajlik “A fővárosi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő rendszer” projektben – adta hírül Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. sajtótájékoztató keretében.

Tovább Tovább

Igényeljen Zsigmondy Klubkártyát!

DSC_4800K

A fürdőzés nálunk nem csak tradíció. A fürdőzés élmény, mely mindenkinek jár. Igényeljen Zsigmondy Klubkártyát, mellyel 50%-os kedvezménnyel válthatja meg belépőjét a Széchenyi és Gellért fürdőkbe. További információ: www.budapestgyogyfurdoi.hu

Tovább Tovább

A Gellért Fürdő a világ öt legszebb uszodája között

DSC_4800K

2013 végén számos nagy presztízsű médiumban, mint a CNN és a brit Guardian jelentek meg hírek a budapesti gyógyfürdőkről. A francia közszolgálati televízió, a France 2 pedig külön összeállítást készített kizárólag a budapesti fürdőkről. A 2014-es év elején máris újabb toplista készült, ezúttal a világ öt legszebb uszodájáról.

Tovább Tovább

Mi lesz a kidobott a fenyőfákkal?

DSC_4800K

Minden évben, főleg a nagyvárosokban élő embereknek okoz problémát, hogy hová is tegyék az ünnepek után a karácsonyfát. Hallgasd meg a Mokka videóját, melyben Szűcs Panni, a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője ad tanácsot arra, hogyan lomtalaníts fenyőfát. Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, a TV2 műsorában, 2014. január 6-án © TV2 2014.

Tovább Tovább