Szombaton mossák a Margit hídat

DSC_4800K
Az FKF Nonprofit Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2014. november 8-án szombaton
06.30 órától – 15.30 óráig a Margit híd mosását végzi el egy forgalmi sáv részleges lezárása mellett.
Tovább Tovább

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása tárgyú közbeszerzési eljárás

DSC_4800K
November 5. napján megjelent a BVK HOLDING Zrt. által megindított, „Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása” tárgyú hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárás részvételi felhívása. A részvételi jelentkezés megtételét elősegítő kiegészítő iratok a honlapon az alábbi útvonalon érhetőek el: http://www.bvkholding.hu/magunkrol/kozerdeku/iii-gazdalkodasi-adatok/
Tovább Tovább

Halottak napi megemlékezések a fővárosi köztemetőkben

DSC_4800K
A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. idén is gondoskodik arról, hogy a hozzátartozók méltó módon emlékezhessenek meg szeretteikről, ezért tartja meg ismét a három leglátogatottabb temetőben a világi és ökumenikus megemlékezéseit.
Tovább Tovább

Téliesítés a közparkokban

DSC_4800K

A téli időszak beköszöntével a FŐKERT Nonprofit Zrt. munkatársai megkezdték a parkokban és közterületeken az ivókutak, dísz- illetve szökőkutak elzárását, téliesítését. Kevesen tudják, hogy a FŐKERT Nonprofit Zrt. nem csupán zöldterületek fenntartásával és megóvásával, fejlesztésével foglalkozik, hanem számos, - épített környezeti elemként definiált - ivó-, dísz- és szökőkút üzemeltetéséért is felel.

Tovább Tovább

Óvatosságra int a FŐKERT az erős szél miatt

DSC_4800K

Felhívjuk a kedves lakosság figyelmét, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat Magyarország területére 2014. október 22. szerda éjfélig riasztást tett közzé a viharos szél, valamint a nagymennyiségű csapadék miatt. Éjszaka Magyarországot nyugat felől markáns hidegfront éri el erős lehűléssel, viharos széllel, jelentős csapadékkal. A front átvonulását heves szélrohamvonal kíséri, a Dunántúlon és Pest megyében átmenetileg 100-110 km/h-t meghaladó széllökésekkel. Szerdán napközben az északnyugati szelet továbbra is viharos (60-80 km/h) széllökések kísérhetik.

Tovább Tovább