Kiemelkedő eredmény a budapesti fürdőkben

DSC_4800K
Rengetegen keresték fel 2014 év folyamán a budapesti fürdőket. A 12 egység az év során mintegy 3,5 millió látogatót fogadott. A 2013. évi forgalomhoz képest ez 6,5%-os növekedést jelent. Míg a beutalóval érkező vendégek száma 2,7%-kal, addig a készpénzes vendégek száma 7,2%-kal növekedett. A Társaság éves árbevétele meghaladta a 8,5 milliárd forintot. A fürdők különösen nagy forgalmat bonyolítottak a Sziget Fesztivál ideje alatt, valamint év végén, az ünnepi időszakban.
Tovább Tovább

A fővárosi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megfelel a Kormány rendeletnek

DSC_4800K
A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló 385/2014.(XII.31.) Korm. rendelet háznál történő szelektív hulladékgyűjtésre vonatkozó, igen szigorú elvárásainak a Fővárosi Önkormányzat eleget tud tenni. Ez annak köszönhető, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. bevonásával, egy korszerű, működőképes szelektív hulladékgyűjtési rendszer kiépítése érdekében, időben megkezdte a felkészülést.
Tovább Tovább

Az FKF Nonprofit Zrt. karácsonyi és újévi ünnepi munkarendje

DSC_4800K

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a karácsonyi és az újévi ünnephez kapcsolódóan munkarendünk az alábbiak szerint alakul:

december 24. (szerda):

Hulladékszállítás a szerdán esedékes területektől

Szelektív hulladékgyűjtés a szerdai program szerint

Tovább Tovább

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. nyerte idén az Év Vagyonkezelője díjat

DSC_4800K

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között 2013 januárjában aláírásra került vagyonkezelési szerződése alapján a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2013. október 22-én kezdte meg a Rudas Gyógyfürdő déli szárnyának rekonstrukcióját. A felújítás eredményeképpen egy új élményfürdő került kialakításra, mely szervesen kapcsolódik a fürdő meglévő egységéhez. Az MNV Zrt. a fürdő felújításáért a 2014. Év Vagyonkezelője díjat adományozza a Budapest Gyógyfürdői Zrt. részére.

Tovább Tovább