Ismét motívumkereső játékot hirdet a FŐKERT

DSC_4800K

A több éve sikeres és a gyerekek körében népszerű nyári programot idén is meghirdeti a FŐKERT Nonprofit Zrt.

Az ENSZ kihirdette, hogy a 2014-es évet a család és a munka összehangolásának, a családi gazdálkodásnak kívánja szentelni, így ez az év a Család Nemzetközi Éve lett. Ennek megfelelően az idei virágágyi kiültetéseket intenzív, élénk, vidám színek, dinamikus, változatos formák jellemzik.

Tovább Tovább

Nyári munkák Budapesten

DSC_4800K

A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Holding Zrt.) cégei felkészültek a nyárra: szükség esetén hűtik a lakótelepeket, a villamossíneket, a strandokon befejezték a felújítási munkákat, két strandon olcsóbb lett a belépő is, ezen felül több százezer virág került kiültetésre a budapesti virágágyakba. A fűtésleállást követő nyári időszakban a távfűtő művek térítésmentesen biztosítja egy alkalommal az épületek fűtési rendszerének 2 hetes ürítését, majd újratöltését, a kéményseprő-ipari vállalat a nyáron is előforduló esetleges veszélyforrásokra figyelmeztet.

Tovább Tovább

Csúszda az aluljáróban_az Árpád hídnál kampányolt a BGYH

DSC_4800K

Mi a közös egy rockerben, egy hetvenöt éves nagymamában, egy öltönyös úrban és a vakációjukat töltő gyerekekben? Az, hogy mind kipróbálták az óriáscsúszdát június 25-én az Árpád hídnál lévő aluljáróban. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ezzel a meglepetéssel vitt színt egy szürkének ígérkező hétköznapba, hogy felhívja a figyelmet a nyár és a strandolás örömeire.

Tovább Tovább