Miénk itt a park! – Önkéntes nagytakarítás a Népligetben

DSC_4800K

​A FŐKERT Nonprofit Zrt., és Budapest Főváros Önkormányzata negyedik alkalommal rendezi meg a Miénk itt a park! elnevezésű, tavaszváró nagytakarítást a Népligetben, 2014. március 29-én szombaton, délelőtt 10 órától. Az eseményt dr. György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, Kőbánya országgyűlési képviselője nyitja meg.

Tovább Tovább

A víz világnapja

DSC_4800K
A BGYH Zrt. színes programmal készül a Víz Világnapja alkalmából A Víz Világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Célja, hogy óvjuk, védjük környezetünket, elsősorban a Föld vízkészletét! A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. idén is csatlakozik a rendezvényhez. 2014. március 21-23. között színpadi produkciók, versenyek, ajándékok, kedvezmények, kóstolók, idegenvezetések várnak minden kedves érdeklődőt.
Tovább Tovább

"Földgáz energia beszerzése a 2014/2015. gázévre vonatkozóan” tárgyú közbeszerzési eljárást hirdetett a BVK Holding Zrt.

DSC_4800K

A BVK HOLDING Zrt.  az együttes fellépésből származó előnyök, ezáltal a közpénzek hatékony felhasználása érdekébena tavalyi évhez hasonlóan ismételten egy közös közbeszerzési eljárás keretében és elektronikus árlejtés alkalmazásával szerzi be leányvállalatai és a külső csatlakozó társaságok részére a földgázt a 2014/2015 gázévre vonatkozóan. Az eljárást megindító ajánlati felhívás 2014. március 26. napján jelent meg 2014/S 060-100861 szám alatt az EU hivatalos lapjában.

 


 

Tovább Tovább

Tavaszi munkák Budapesten – takarítják a fővárost a BVK vállalatai

DSC_4800K
A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Holding Zrt.) cégei készülnek a tavaszra - kitakarítják a fővárost: megtisztítják a hidakat, takarítják a lakótelepeket, az aluljárókat, kimossák a kukákat, több százezer virág kerül kiültetésre. A strandokon megkezdik a felújítási munkákat, a távfűtő művek és a kéményseprő-ipari vállalat pedig már most kezd készülni a következő fűtési idényre.
Tovább Tovább

Megkezdődött a Gellért rakpart fasori rekonstrukciója

DSC_4800K
A FŐKERT Nonprofit Zrt. a héten megkezdte a Gellért rakpart fásítási programját. A fasor rekonstrukcióját a  Magyar Telekom Nyrt. jóvoltából kivitelezheti Társaságunk. A telekommunikációs cég környezetvédelmi beruházásának köszönhetően 47 db fasori fa elültetésére kerül sor. A részleges fasor-rekonstrukció keretében szilfával és fénylő levelű galagonyával vegyes fasor kialakítására kerül sor.
Tovább Tovább

A Főtáv 700 hőközpontját már bekapcsolta a távfelügyeletbe

DSC_4800K

Hétszáz hőközpontot kötött be a Főtáv az új felügyeleti központjába "A hőközpont korszerűsítés távfelügyeleti rendszer kiépítésével" című projekt keretében  - jelentette be Fekete Csaba, a társaság vezérigazgatója a projekt záró rendezvényén csütörtökön Budapesten. A munka 1 milliárd 20 millió forintba került, ennek fele uniós támogatás volt.

Tovább Tovább