Híreink

Fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.

Pénteken és szombaton havazás várható Budapesten - Este 22 órától fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján pénteken, illetve szombaton havazás várható Budapesten, melynek mennyisége, intenzitása, valamint területi megoszlása jelenleg még bizonytalan.

Tovább Tovább

Lopás és rongálás a Vérmezőn felállított kerékpárszervízponton

Három hónapig használhatták a biciklisek Magyarország első ingyenes önkiszolgáló szervizpontját.

2013. október 31-én adta át a Főváros a parkhasználóknak a Vérmezőn található kerékpáros parkot, mely Magyarországon eddig egyedülálló felszereltséggel rendelkezett. A pihenő egyik különlegessége a mindenki számára elérhető ingyenes szervizállvány volt.

Tovább Tovább

Ütemterv szerint halad a fővárosi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő rendszer bevezetése

A fővárosban eddig közel 100.000 lakossági szelektív hulladékgyűjtő pontot alakított ki az FKF Zrt., aláírásra került az új célgépek beszerzési szerződése és indul a projekt média kampánya – nagy előrelépések a fővárosi szelektív hulladékgyűjtésben. Minden az előre meghatározott ütemterv szerint zajlik “A fővárosi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő rendszer” projektben – adta hírül Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. sajtótájékoztató keretében.

Tovább Tovább

Igényeljen Zsigmondy Klubkártyát!

A fürdőzés nálunk nem csak tradíció. A fürdőzés élmény, mely mindenkinek jár. Igényeljen Zsigmondy Klubkártyát, mellyel 50%-os kedvezménnyel válthatja meg belépőjét a Széchenyi és Gellért fürdőkbe. További információ: www.budapestgyogyfurdoi.hu

Tovább Tovább

A Gellért Fürdő a világ öt legszebb uszodája között

2013 végén számos nagy presztízsű médiumban, mint a CNN és a brit Guardian jelentek meg hírek a budapesti gyógyfürdőkről. A francia közszolgálati televízió, a France 2 pedig külön összeállítást készített kizárólag a budapesti fürdőkről. A 2014-es év elején máris újabb toplista készült, ezúttal a világ öt legszebb uszodájáról.

Tovább Tovább