A FŐTÁV szükség esetén május 15. után is fűt

DSC_4800K
A jogszabály szerint (157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez 3. sz. melléklet Távhőszolgáltatási Közüzemi Szabályzat) a fűtési időszak szeptember 15-étől május 15-éig tart.
A FŐTÁV felkészült arra, hogy a szokatlanul alacsony hőmérséklet május 15-e után is szükségessé teheti a fűtésszolgáltatás folytatását vagy visszakapcsolását, igény szerint valamennyi épületben biztosítani tudja a fűtést.
Tovább Tovább

Két hete adták át, már megrongálták

DSC_4800K

Még csak két hete lehet használni, máris megrongálták a Gellérthegyi kőcsikós játszóteret. Vandálok festékszóróval fújták végig a padokat és a csúszdát, több táblát összefirkáltak és letörtek.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, 2014.05.08.-án az RTL KLUB műsorában,© RTL KLUB 2014

Tovább Tovább

A Főváros is részt vesz a TeSzedd! országos szemétszedési akcióban

DSC_4800K
Május 10-én, szombaton a Főpolgármesteri Hivatal, a BVK Holding Zrt., a Főkert és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ munkatársai részt vesznek a „TeSzedd!  - Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióban, amelyet az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség szervez, idén negyedik alkalommal. A program célja környezetünk megtisztítása, az egyéni felelősség, az önkéntesség népszerűsítése és kampány a közterületi hulladékelhelyezés ellen.
Tovább Tovább