Csúszda az aluljáróban_az Árpád hídnál kampányolt a BGYH

DSC_4800K

Mi a közös egy rockerben, egy hetvenöt éves nagymamában, egy öltönyös úrban és a vakációjukat töltő gyerekekben? Az, hogy mind kipróbálták az óriáscsúszdát június 25-én az Árpád hídnál lévő aluljáróban. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ezzel a meglepetéssel vitt színt egy szürkének ígérkező hétköznapba, hogy felhívja a figyelmet a nyár és a strandolás örömeire.

Tovább Tovább

Múzeumok Éjszakája a Fiumei úti sírkertben!

DSC_4800K

Feltámadunk! - Olvasható gyakran a temetők kapuin. Idén a Kegyeleti Múzeum és a Fiumei úti sírkert programjai is e körül a gondolat körül forognak.

A meghirdetett program szerint június 21-én, szombaton feltámasztanak egy aránylag fiatalon elhunyt műfajt a némafilmezést, amelynek hazai sztárjai közül többen a Fiumei úti sírkertben nyugszanak.
Tovább Tovább

Hinta, kerekesszékes gyerekeknek

DSC_4800K

 A fővárosi Margitszigeten elkészült két speciális szerkezet, amit a mozgáskorlátozott gyerekek is, önállóan használhatnak.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, 2014.06.15.-én az RTL KLUB műsorában,© RTL KLUB 2014.

Tovább Tovább

Tolvajt fogtak a kéményseprők

DSC_4800K

Kéményseprők segítségével fogtak tolvajt a rendőrök. Két ember próbált betörni egy házba, csakhogy ezt a kéményseprők észrevették. Sőt, amikor a tolvajok menekülni kezdtek üldözték őket és közben hívták a rendőröket. Elmondták, hogy merre mentek és mi van rajtuk. Így fogták el őket.

Szűcs Panni a  TV2 műsorában, 2014. június 12-én © TV2 2014.

Tovább Tovább