A víz világnapja

DSC_4800K
A BGYH Zrt. színes programmal készül a Víz Világnapja alkalmából A Víz Világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Célja, hogy óvjuk, védjük környezetünket, elsősorban a Föld vízkészletét! A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. idén is csatlakozik a rendezvényhez. 2014. március 21-23. között színpadi produkciók, versenyek, ajándékok, kedvezmények, kóstolók, idegenvezetések várnak minden kedves érdeklődőt.
Tovább Tovább

Tavaszi munkák Budapesten – takarítják a fővárost a BVK vállalatai

DSC_4800K
A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Holding Zrt.) cégei készülnek a tavaszra - kitakarítják a fővárost: megtisztítják a hidakat, takarítják a lakótelepeket, az aluljárókat, kimossák a kukákat, több százezer virág kerül kiültetésre. A strandokon megkezdik a felújítási munkákat, a távfűtő művek és a kéményseprő-ipari vállalat pedig már most kezd készülni a következő fűtési idényre.
Tovább Tovább

Megkezdődött a Gellért rakpart fasori rekonstrukciója

DSC_4800K
A FŐKERT Nonprofit Zrt. a héten megkezdte a Gellért rakpart fásítási programját. A fasor rekonstrukcióját a  Magyar Telekom Nyrt. jóvoltából kivitelezheti Társaságunk. A telekommunikációs cég környezetvédelmi beruházásának köszönhetően 47 db fasori fa elültetésére kerül sor. A részleges fasor-rekonstrukció keretében szilfával és fénylő levelű galagonyával vegyes fasor kialakítására kerül sor.
Tovább Tovább