Híreink

Nyári munkák Budapesten

A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Holding Zrt.) cégei felkészültek a nyárra: szükség esetén hűtik a lakótelepeket, a villamossíneket, a strandokon befejezték a felújítási munkákat, két strandon olcsóbb lett a belépő is, ezen felül több százezer virág került kiültetésre a budapesti virágágyakba. A fűtésleállást követő nyári időszakban a távfűtő művek térítésmentesen biztosítja egy alkalommal az épületek fűtési rendszerének 2 hetes ürítését, majd újratöltését, a kéményseprő-ipari vállalat a nyáron is előforduló esetleges veszélyforrásokra figyelmeztet.

Tovább Tovább

Csúszda az aluljáróban_az Árpád hídnál kampányolt a BGYH

Mi a közös egy rockerben, egy hetvenöt éves nagymamában, egy öltönyös úrban és a vakációjukat töltő gyerekekben? Az, hogy mind kipróbálták az óriáscsúszdát június 25-én az Árpád hídnál lévő aluljáróban. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ezzel a meglepetéssel vitt színt egy szürkének ígérkező hétköznapba, hogy felhívja a figyelmet a nyár és a strandolás örömeire.

Tovább Tovább

Együttműködési Megállapodás a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. és a Szent István Egyetem között

Szakmai együttműködési megállapodást írt alá ünnepélyes keretek között Klug Lajos a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatója és Dr. Szabó István egyetemi tanár, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának dékánja 2014. június 21-én a Kar tanévzáró tanácsülésén.
Tovább Tovább

Múzeumok Éjszakája a Fiumei úti sírkertben!

Feltámadunk! - Olvasható gyakran a temetők kapuin. Idén a Kegyeleti Múzeum és a Fiumei úti sírkert programjai is e körül a gondolat körül forognak.

A meghirdetett program szerint június 21-én, szombaton feltámasztanak egy aránylag fiatalon elhunyt műfajt a némafilmezést, amelynek hazai sztárjai közül többen a Fiumei úti sírkertben nyugszanak.
Tovább Tovább

Hinta, kerekesszékes gyerekeknek

 A fővárosi Margitszigeten elkészült két speciális szerkezet, amit a mozgáskorlátozott gyerekek is, önállóan használhatnak.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, 2014.06.15.-én az RTL KLUB műsorában,© RTL KLUB 2014.

Tovább Tovább