Híreink

Kánikula: Tarlós István főpolgármester utasítására igyekeznek enyhíteni a fővárosiak hőségérzetén

​Budapesten a hőség miatt citromsárga, vagyis elsőfokú figyelmeztetés van érvényben, azaz a napi középhőmérséklet meghaladhatja a 25 Celsius-fokot. Tarlós István főpolgármester utasítására a BVK Holding Zrt. tagvállalatai igyekeznek enyhíteni a fővárosiak hőségérzetén.
Tovább Tovább

Tájékoztató a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. pünkösdi ünnepi munkarendjéről

A pünkösdi ünnephez kapcsolódóan az FKF Zrt. munkarendje az alábbiak szerint alakul
 
Tovább Tovább

Virtuális séták a Fiumei úti sírkertben már mobil applikáción is!

A www.nemzetisirkert.hu oldalon eddig is lehetséges volt séták tervezése, sírhelyek felkeresése, most viszont a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. mindezen funkciókat egy mobil applikáció segítségével teszi könnyen elérhetővé.

Tovább Tovább

A hétvégén mossa az FKF Zrt. az Árpád hidat

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a hétvégén, 2014. május 31-én (szombaton) és június 1-jén (vasárnap) 06.30 órától – 13.30 óráig az Árpád híd mosását végzi el egy forgalmi sáv részleges lezárása mellett.

Tovább Tovább

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. idén is meghirdeti gyermek- és ifjúsági pályázatait

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. idén is meghirdeti gyermek- és ifjúsági pályázatait, a már évek óta népszerű Gyermekrajz- és Szépírói pályázatot, „Környezetünk jövője – Jövőnk környezete” címmel. A pályázatok témája idén a jövő köztisztasága és hulladékgazdálkodása, a jelentkezők az FKF Zrt. tevékenységi köréhez kapcsolódva álmodhatják meg a jövő köztisztasági és hulladékgazdálkodási megoldásait. A pályázatok mellett a Társaság bemutatja edukációs programját is, amely számos új eszközzel (oktatófilmekkel, feladatgyűjteménnyel és mesefüzettel) nyújt segítséget a fővárosi pedagógusok számára szemléletformáló munkájukhoz. A pályázat meghirdetése alkalmából szervezett eseményen Lőrincz Dominik, oxigénhiánnyal született, súlyosan beteg kisfiú életminőségének javítása céljából gyűjtött kupakok is átadásra kerültek.  

Tovább Tovább