Híreink

Óriási kedvezmények és színes programok a folyamatosan nyitó budapesti strandokon

Hosszú évek óta nem volt ilyen tartós, alacsony jegyár, mellyel május 24-én a Paskál Strandfürdő, május 31-én pedig a Csillaghegyi Strandfürdő nyitja meg kapuit.

Az idei strandszezonban a számos kedvezmény mellett a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. két strandján, a III. kerületben található Csillaghegyi, valamint a XIV. kerületben található Paskál strandfürdőkben óriási kedvezményként, egységes 900 Ft-os jegyárat vezet be, mely hétköznap és hétvégén mindenki számára elérhető. Reményeink szerint így még szélesebb rétegek élvezhetik a Budapest Gyógyfürdői Zrt. legolcsóbb strandjainak szolgáltatásait.

Tovább Tovább

Óvatosságra int a FŐKERT a viharos erejű szél miatt

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország nagy részére, így Pest megyére is riasztást adott ki a viharos szél miatt. Ma a várható legerősebb széllökés meghaladhatja a 70km/h-t, a várható csapadék mennyiség 24 óra alatt elérheti a 30 mm-t.
Tovább Tovább

A FŐTÁV szükség esetén május 15. után is fűt

A jogszabály szerint (157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez 3. sz. melléklet Távhőszolgáltatási Közüzemi Szabályzat) a fűtési időszak szeptember 15-étől május 15-éig tart.
A FŐTÁV felkészült arra, hogy a szokatlanul alacsony hőmérséklet május 15-e után is szükségessé teheti a fűtésszolgáltatás folytatását vagy visszakapcsolását, igény szerint valamennyi épületben biztosítani tudja a fűtést.
Tovább Tovább

Több mint kétszázezer egynyári növényt ültet a FŐKERT a budapesti parkokba

Az árvácskák, nefelejcsek, tulipánok elvirágzása után sem maradhatnak üresen Budapest virágágyai, ezért a FŐKERT Nonprofit Zrt. munkatársai városszerte megkezdték a több mint kétszázezer változatos színű és formájú egynyári növény kiültetését.

Tovább Tovább

Két hete adták át, már megrongálták

Még csak két hete lehet használni, máris megrongálták a Gellérthegyi kőcsikós játszóteret. Vandálok festékszóróval fújták végig a padokat és a csúszdát, több táblát összefirkáltak és letörtek.

Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. szóvivője, 2014.05.08.-án az RTL KLUB műsorában,© RTL KLUB 2014

Tovább Tovább